Thursday, August 18, 2005

moha

Moha Lounge
New York, észak- Williamsburg-nek becézett Brooklyn-i loftnegyedében található, egy négyemeletes ikerépület (hajdan volt gyárépület) harmadik emeletén. A helyiség 85o sqft belterű, 11 ft magas menyezettel rendelkező, 2 lakószobát tartalmazó, amerikai konyhás, összkomfortos stúdiólakás egyik falán 12o ablakkal. Lakók száma jelenleg 3.
A szabadon hagyott, világos és tágas, csaknem 5oo sqft méretű kommon area (nappali vagy társalgó) lehetőséget teremt kiállitások, művészeti események, happeningek, kisebb koncertek rendezésére.
A MOHA Happenings Factory-t környékbeli, new yorki vagy ideiglenesen New Yorkban tartózkodó művészek és művészbarát fiatalok alkotják.
A Moha Lounge-ban havi rendszerességgel láthatók (hallhatók) művészeti események, általában a hónap utolsó szombatján.
A MOHA Happenings Factory rendezvények alkalmával, a meghivott vagy szórólapok, plakátok által verbuvált tisztelt közönség mindig láthat itt cheap art show-t (feltörekvő fiatal névtelen művészek kiállitott és megvásárolható munkái) hallgathat élő zenét és éjfél tájban megnézhet egy happeninget Dr. Mészáros (Moha házigazda) vagy más performer előadásában. Minden bulin van bár és tánc reggelig, fogadott vagy helyi dj-vel. Az eseményeket minden esetben kamerával rögzitjük. Ezek anyagaiból kaphattok némi izelitőt imhol eme oldalon. Persze nem minden esemény sikerül úgy, ahogy elterveztük (gondolok a happening rögzitésére), ezért csak a használható anyagok kerülnek utómunkára és bemutatásra.
A Moha Lounge-ban jelenleg nyári szünet van. Semmi nagyszabású rendezvény őszig. Ugyanakkor filmbemutató 2oo5. szept. 17-én szombaton este 9 órai kezdettel a loftépület aljában található Potion Cafe-ban. Világszám! a MOHA Happenings Factory 2oo5-ös rövidfilmre vágott happeningjei , minifilmjei és egyéb filmművészek alkotásai kivetitőn, kiállitás és party.
Ha netán ez idő tájt New Yorkban jársz vagy csak beugranál esetleg a városban lébecolsz (vagy laksz) de még itt nem jártál...küldj egy jelet fentről a Bűzenetbe. Hagyj e-mail cimet, hogy tájékoztathassunk a jövendő bulikról, mifene. Addig is nézd a filmeket. Kérlek vedd komolyan, hogy ne vedd komolyan. Csók az otthoniaknak.
Dr. Mészáros Moha, New York

2.Mad Repairmen
Őrült szerelők, 2oo5.ápr.16. Moha Lounge

és a többi.....

No comments: